• Eerlijke prijzen !
  Kwaliteit !

 • Webshop

 • Dagelijks opsturen vanuit eigen stock

 • Afhalen is ook mogelijk,
  zo bespaart u kosten op transport.

Voetbaltafel Roberto Sport summer sport cover outdoor

Kopen: € 1.749,00

[+] Bestand tegen water en zon
[+] Uitgevoerd met muntinworp systeem en glasplaat
[+] Geleverd met gratis afdekhoes
muntinworp te kiezen €050,€1,€2
Bij levering is ook de montage

 • Omschrijving
 • Voetbaltafel gemaakt speciaal voor buitengebruik. De voetbaltafel is bestand tegen water en zon en geschikt voor: campings, resorts aan het strand, zwem- of badaccommodaties, tuinen en openluchtgebieden in het algemeen. De uitgebreide versie van de Summer en nu uitgevoerd met muntinworp systeem en glasplaat.

  De tafel is gemaakt van speciaal verzegeld triplex, behandeld door plastic laminaat 10/10 waterbestendig, tot een totale dikte van 24mm. Het speelveld is gemaakt van gehard 5mm glas, volledig water en zon proef. De speciale lekken en gaatjes in het veld laten het water toe om gemakkelijk weg te lopen en onderdelen zoals bouten, moeren en alle andere metalen onderdelen zijn gemaakt van roestvrij staal. De poppen zijn grijs en blauw en vast gegoten aan de stangen. Zo heeft u geen problemen met het breken van poppetjes. Het speelveld is compleet bedekt, waardoor het balletje in de tafel blijft. Doordat het speelveld afgesloten is, raakt het balletje niet kwijt en wordt bovendien het geluid gedempt. Verstelbare poten om de hoogte van het speelveld aan te passen en om voor een goede verankering op de grond te zorgen

  De Summer Cover  wordt geleverd met gratis afdekhoes. Aan te raden is om deze te gebruiken om de duurzaamheid te waarborgen.

  Merk Roberto Sport
  Afmetingen 135x110x90 cm
  Speelmaat 111x70 cm
  Verpakkingsmaat 137x79x43 cm
  Gewicht 95 kg
  Materiaal Multiplex
  Kleur Blauw
  Gebruik Bedrijfsmatig
  Stangen Telescoop stangen
  Inklapbaar Nee
  Glasplaat Ja
  Muntsysteem Ja
  Accessoires Inclusief tafelvoetbal balletjes
  Garantie 2 jaar fabrieksgarantie

   

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.