• Eerlijke prijzen !
  Kwaliteit !

 • Webshop

 • Dagelijks opsturen vanuit eigen stock

 • Afhalen is ook mogelijk,
  zo bespaart u kosten op transport.

Voetbaltafel Tactic

Kopen: € 1.059,00

De nieuwe voetbaltafel Heemskerk Tactic
is het nieuwe parade paardje
van de Heemskerk collectie voetbaltafels.
134 x 110 x 92 cm
Met montage : € 1109

 • Omschrijving
 • De nieuwe voetbaltafel Heemskerk Tactic is het nieuwe parade paardje van de Heemskerk collectie voetbaltafels. Naast de bekende Score en Top Score modellen heeft Heemskerk met deze Tactic een zeer betaalbare professionele tafel beschikbaar.

   

  De voetbaltafel Tactic is zeer stevig opgebouwd zoals professional tafels dat ook zijn en heeft een ander onderstel dan we normaal van Heemskerk gewend zijn. Deze verbetering heeft voor veel stabiliteit gezorgd en een frisse nieuwe uitstraling. De tafel is opgebouwd met 25mm MDF zijpanelen en heeft een metalen onderstel van 90x90mm dik met rubberen voet en stelvoet zodat deze op alle ondergronden te gebruiken is. De extra dikke 18mm telescoop of doorlopende stangen zijn volledig van staal en bevatten veel carbon. Hierdoor zijn de stangen tot wel 20% sterker dan normaal. Natuurlijk zijn de stangen ook behandeld om roest tegen te gaan waardoor een lange levensduur gewaarborgd is. De tafel wordt standaard geleverd met 10 balletjes en een spray om de stangen soepel te houden. Een echte aanrader als het gaat om kwaliteit en prijs voor de recreatieve professional.

   

  Sterke punten:
  - 25mm MDF zijpanelen
  - Stevig spaanplaat speelveld
  - 18mm dikke stangen!!!
  - Uit voorraad leverbaar
  - De Heemskerk Tactic, wat is uw tafelvoetbal tactiek?

   

  Merk Heemskerk
  Afmetingen 134 x 110 x 92 cm
  Gewicht 73
  Kleur Zwart
  Gebruik Professioneel
  Stangen Telescoop stangen
  Inklapbaar Nee
  Glasplaat nee
  Muntsysteem Nee
  Accessoires Inclusief tafelvoetbal balletjes

   

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.