• Elders goedkoper in Belgie?
  Wij passen aan

 • Webshop

 • Dagelijks opsturen vanuit eigen stock

 • Afhalen is ook mogelijk,
  zo bespaart u kosten.

Voetbaltafel Roberto Sport Top Speed ITSF

Kopen: € 999,00€ 1.199,00

Stevig en robuust.
Waterpas te zetten door de brede stelvoeten
[+] Met gegoten poppen
[+] Speelveld van gezandstraald gehard glas
98 KG
Professioneel gebruik

 • Omschrijving
 • De officiële ITSF voetbaltafel van Roberto Sport. Elke voetbaltafel krijgt een plaatje met nummering en goedkeuringsbewijs van de ITSF. De nieuwe tafel voor de World Tour heeft nieuwe graphics en is voor het oog een prettige verschijning.

  Een dikke zijwand van 30 mm, vervaardigd uit populierentriplex bedekt met twee vellen MDF zorgt ervoor dat de tafel veel stevigheid geeft en robuust is. De poten van het ijzeren onderstel lopen door tot de bovenkant waardoor de tafel nog stabieler is. Daarbij is elke poot verzwaard zodat zelfs de fanatiekste potjes zonder problemen gespeeld kunnen worden. Dankzij de stevige en brede stelvoeten is de tafel goed stabiel en waterpas te zetten.

  Het speelveld is gemaakt van gezandstraald gehard glas en geeft extra grip voor spelers om de bal te controleren en te schieten. De opstaande randen en hoeken zijn nieuw ontwikkeld en gemaakt van kunststof. Deze randen en hoeken (exclusief Design Roberto Sport) geeft het spel een betere en eerlijkere dimensie door een verbeterde rol en kaatst kwaliteit.

  Merk Roberto Sport
  Afmetingen 137 x 134 x 91
  Speelmaat Nee
  Verpakkingsmaat Nee
  Gewicht 98 kg
  Materiaal MDF
  Kleur Wit
  Gebruik Professioneel
  Stangen Optioneel
  Inklapbaar Nee
  Glasplaat Nee
  Muntsysteem Nee
  Accessoires Inclusief tafelvoetbal balletjes
  Garantie 2 jaar fabrieksgarantie

   

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.