• Elders goedkoper in Belgie?
  Wij passen aan

 • Webshop

 • Dagelijks opsturen vanuit eigen stock

 • Afhalen is ook mogelijk,
  zo bespaart u kosten.

Speelgras Tegel


Valdempend
Eenvoudig te combineren van kleuren
Weinig afval
Eenvoudige vervanging bij schade en vandalisme
Waterdoorlatend
Eenvoudig te plaatsen
100% Recycleerbaar
Klik op "meer info"en vul het contact formulier in voor een offerte

 • Omschrijving
 • BEXCO SPEELGRASTEGEL
   

  Kinderen houden ervan om met hun blote voetjes te spelen in het gras. Maar door al dat hollen en rollen krijgt onze grasmat het vaak zwaar te verduren. Een valdempende speelgrastegel combineert zowel een natuurlijk, fijn gevoel met veiligheid! Wees bovendien creatief met kunstgras in kleur... Dat kan! Vrolijk uw terras, speelzone in de tuin of schoolplein op met gekleurd kunstgras! 

  Bexco® speelgrastegels zijn samengesteld uit een zwarte rubbertegel met daarbovenop een kleurrijk laagje kunstgras. De toplaag of graslayer, verkrijgbaar in een waaier aan kleuren, bestaat uit slijtvaste, gekroezelde grassprieten die buitengewoon zacht aanvoelen. De noppenstructuur aan de onderzijde van de tegel heeft zowel een valdempende als drainerende functie. Onderlinge tegelverbinding gebeurt d.m.v. bijgeleverde connecteerpinnen.

  De Bexco® speelgrastegels zijn geschikt voor sport en spel en zijn getest op valhoogten; Head Injury Criterion (HIC) en voldoen aan de strengste eisen voor valdemping volgens EN 1177:2008. 
  De Bexco® tegel is vanaf een dikte van 30 mm te leveren met een zogenaamde pin/gatverbinding. In de tegel zijn aan twee zijdes vier gaten aanwezig. In deze vier gaten worden vier kunststof pennen geplaatst, waardoor de tegels onderling worden verbonden  • Kleuren :   
    
   Groen/Rood/Geel/Wit/Blauw/zwart

    Afmetingen 

   500 mm x 250 mm
   500 mm x 500 mm
        

    

   Dikte Valhoogte
   30 mm 1,0 meter
   45 mm 1,4 meter
   55 mm 1,8 meter
   65 mm 2,2 meter
   80 mm 2,5 meter
   100 mm 3,0 meter

    

    

     

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.