• Eerlijke prijzen !
  Kwaliteit !

 • Webshop

 • Dagelijks opsturen vanuit eigen stock

 • Afhalen is ook mogelijk,
  zo bespaart u kosten op transport.
Darts


 

Wat is Darts?  enlightened

Darten is een spel dat gespeeld wordt door met 3 dartpijlen richting een dartbord te werpen. Op dit dartbord zijn verschillende vakjes aangebracht die elk een ander aantal punten oplevert. Er zijn veel verschillende spelvarianten in darts, maar de bekendste is om van 501 terug naar 0 te spelen.

De puntentelling op een dartbord gaat van 1 t/m 20. Daarnaast kun je die punten verdubbelen of zelfs verdrievoudigen door de smalle strookjes te raken die bij het puntenaantal horen (double en triple). In één beurt kun je met 3 pijlen dus maximaal 180 punten maken, je moet daarvoor alle drie de dartpijlen in het vakje triple 20 werpen. In het midden van het dartbord is er natuurlijk ook nog de roos, ook wel bulls-eye genoemd.
Die is 50 punten waard.

 

 1. Magnetisch dartspel

  Kopen: € 15,99€ 19,99

  Geschikt voor kinderen
  Magnetisch bord
  Diameter 37,5 cm.
  Inclusief 2 sets darts pijlen.


  Meer info >>
Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.