• Eerlijke prijzen
  Kwaliteit !

 • Webshop eigen voorraad

 • Dagelijks opsturen vanuit eigen stock

 • Afhalen is ook mogelijk,
  zo bespaart u kosten op transport.

BERG Hoppaa

Kopen: € 199,00

Nieuw !!
Voor de allerjongsten
Met extra spel (6 stapstenen)
Veilig, makkelijk opstelbaar.
90x90x25 cm (l/B/H)
36.15.10.00

 • Omschrijving
 • Video
 • Speciaal voor de allerjongsten heeft BERG de Hoppaa ontwikkeld. Peuters gaan graag op ontdekkingsreis en willen nieuwe dingen uitproberen. De peutertrampoline Hoppaa heeft alles in huis: soepele elastieke vering, een fijn springdoek, een valdempende zachte rand en anti-slip stapstenen waarmee je kindje oneindig mee kan blijven spelen of op kan (leren) balanceren. Door de ventilatiegaten aan de zijkant van de Hoppa en het springdoek, kan je kindje gegarandeerd hoog en fijn springen. Door de hoogwaardige materialen die verwerkt zijn in de trampoline is deze zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze trampoline is geschikt voor kinderen van 1-4 jaar.

  Ontwikkel de motoriek

  De peutertrampoline heeft een veiligheidsbeugel met een zacht handvat. Dankzij het handvat kan jouw kindje veilig steeds beter leren springen. De veiligheidsbeugel is eenvoudig omhoog en omlaag te kantelen. Hierdoor kan jouw kindje de motoriek zelfstandig ontwikkelen. Als de balans onder controle is, kan het handvat weggekanteld worden en is het tijd voor vrij springen.

  Oefen de balans

  De peutertrampoline wordt inclusief 6 anti-slip stapstenen geleverd. Met deze stapstenen wordt je kindje uitgedaagd om lekker te spelen en bewegen op diverse manieren. Er kunnen torens/stapels mee gebouwd worden. De stapstenen zijn ook magnetisch en kunnen aan de zijkant van de trampoline geplaatst worden. Ook kan er samen gespeeld worden door een pad van stenen achter elkaar te creëren en het parcours af te leggen. Zo kan de balans op een leuke manier ontwikkeld worden.

  Veiligheid

  De Hoppaa is erg veilig vanwege de anti-slip voetjes onder de trampoline waardoor deze stevig op de plek blijft staan. Daarnaast is de trampoline gemaakt van veilige materialen: de rand van de trampoline is voorzien van schokabsorberende luchtkussentjes die een mogelijke val dempen. Spring je per ongeluk naast het springdoek? Dankzij het zachte schuim rondom de beschermrand word je altijd zacht opgevangen. Ook is de beugel van de peutertrampoline voorzien van een kinderslot waardoor deze niet onverwacht kan kantelen.

  Montage

  De Hoppaa trampoline is eenvoudig in elkaar te zetten. Alle onderdelen klikken makkelijk in elkaar zonder gebruik te maken van gereedschap. Doordat het frame voorzien is van veiligheid lock-clips is de solide constructie niet door de kinderen demonteerbaar.